De pagina kon niet weergegeven worden. Onze excuses voor het eventuele ongemak. in Limburg - Boekingen en algemene voorwaarden
De pagina kon niet weergegeven worden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Boekingen en algemene voorwaarden

In-limburg.nl

De diverse labels "in-limburg.nl" zijn onderdeel van ROCCA Sport & Adventure .


Algemene voorwaarden

ROCCA Sport & Adventure is aangesloten bij de VeBON (onderdeel van RECRON), de landelijke Verenging voor Buitensport Ondernemingen Nederland. Deze hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit en veiligheid van activiteiten en arrangementen. Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van de VeBON van toepassing.

Verzekeringen

Naast de verplichte WA-ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.p.d. , raadt ROCCA u aan altijd een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten bij uw arrangement. Deze verzekeringen kunt u desgewenst via ROCCA regelen; ROCCA heeft een samenwerkingsverband met de Europeesche Verzekeringen.

Duurzaamheidsbijdrage 

In uw boeking is een verplichte duurzaamheids-bijdrage van € 0,50 per deelnemer opgenomen. Deze bijdragen zullen worden ingezet als financiële ondersteuning van speciale duurzaamheids- en MVO-initiatieven. Meer informatie hierover treft u in het infoblad.

Boekingskosten

Bij boekingen worden boekingskosten als volgt berekend:

  • Totale arrangementsom < EUR 200,00 boekingskosten EUR 10,00
  • Totale arrangementsom >= EUR 200,00 <= EUR 700,00 boekingskosten EUR 15,00
  • Totale arrangementsom > EUR 700,00 boekingskosten EUR 25,00